Θεοδώρα Τζάκρη
    

Δηλώσεις

07 Μάϊος 2012

Δήλωση της Θ. Τζάκρη αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εκλογές της 6ης Μαΐου και το ξεκάθαρο μήνυμα του ελληνικού λαού αποτελούν για το ΠΑΣΟΚ την αφορμή και την ευκαιρία συνάμα να επανεξετάσει τις βασικές του ιδεολογικές αρχές και τις κοινωνικές του συμμαχίες. Το άμεσο μέλλον μας ως Κίνημα περνάει από την επαναδιατύπωση της ιδεολογικής μας ταυτότητας και την έμπρακτη συμπαράστασή μας στην έξοδο της χώρας από την κρίση.

Συνάμα, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να διεκδικήσει έναν νέο ρόλο για την Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά και μια νέα Ευρώπη, προοδευτική και πιστή στις βασικές της θεμελιώδεις αρχές, όπως την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολλών.

Για εμένα προσωπικά, η επανεκλογή μου αποτελεί την ύψιστη τιμή στο πρόσωπό μου από τους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά ως εκπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμή και ευθύνη που αποδέχομαι στο ακέραιο και τους υπόσχομαι πως θα σταθώ, όπως πάντα, ακούραστος σύμμαχος και συμπαραστάτης τους σε όλα τους τα προβλήματα, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Συνεχίζουμε ακούραστα, συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε προοδευτικά.  

Θεοδώρα Τζάκρη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας».-


Tags