Θεοδώρα Τζάκρη
    

Δημοσιεύματα

21 Δεκέμβριος 2016

Θ. Τζάκρη: Δωρεάν προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε 12 σχολεία της ορεινής Πέλλας

Με πρωτοβουλία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ) στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης και το ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG) στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής του δραστηριότητας στηρίζουν έμπρακτα τα σχολεία της ορεινής Πέλλας με την προμήθεια δωρεάν πετρελαίου για την θέρμανση των μαθητών κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. θα προβεί στην δωρεάν προμήθεια έξι (6) τόνων συνολικά πετρελαίου θέρμανσης και πιο συγκεκριμένα ενός τόνου πετρελαίου στα Δημοτικά Σχολεία του Αγίου Αθανασίου, της Άρνισσας, της Κερασιάς, της Φλαμουριάς, του Θεοδωρακίου και της Νότιας.

Το Ίδρυμα International Foundation for Greece που δραστηριοποιείται διεθνώς με στόχο την δημιουργία ενός δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα θα προβεί στην δωρεάν προμήθεια συνολικά έξι (6) τόνων πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία της Αγίας Φωτεινής, της Παναγίτσας, των Σαρακηνών, του Αρχαγγέλου, της Περίκλειας και της Ζέρβης.

Η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. κ. Γρηγόρη Στεργιούλη και την πρόεδρο του Ιδρύματος International Foundation for Greece κ. Ασπασία Λεβέντη για την έμπρακτη συμβολή τους στην προσπάθεια να αμβλυνθούν οι δυσχερείς συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της ελληνικής μεθορίου στην καθημερινότητά τους και να ανατραπεί η κατάσταση ανισότητας που μαστίζει την χώρα.

Η παράδοση του πετρελαίου στα παραπάνω σχολεία θα γίνει έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.